Інноваційне технологічне обладнання компанії дає можливість працювати з різними типами носіїв, тому ви зможете отримати яскравість, соковитість, а також нескінченний термін служби продукції. Сувеніри - це основна спеціалізація компанії. Вона зацікавлена ​​в тому, щоб рекламна продукція приносила тільки користь та позитивні емоції. Тому пропонує тільки якісні подарунки і продукцію на будь-який смак. Фахівці докладають усіх можливих зусиль для того, щоб виконати замовлення максимально якісно, ​​враховуючи запити клієнта.

Ліхтарик з логотипом: ваша можливість заявити про себе

Ліхтарик з логотипом вважається недорогим, практичним презентом - він ідеально підійде для промоакцій, семінарів, виставок, а також конференцій. Такий виріб стане відмінною рекламою для компанії, адже ліхтар з малюнком буде незамінний на дачі, в побуті, а також поїздці або поході. Подібні лого сувеніри ідеально підходять і для повсякденного життя, а їх ціна невелика.

В каталозі Декс Груп ви побачите величезний вибір рекламних ліхтариків, необхідних для нанесення логотипу. Придбати їх ви зможете недорого. Ліхтарик з малюнком - це ваша унікальна можливість ефектно просунути свій бренд.

Металевий компактний ліхтарик вважається практичною і потрібною річчю. Корисний і мобільний предмет обов'язково стане в нагоді в побуті. Ось чому креативні та оригінальні вироби стануть грамотним рішенням для того, щоб швидко розвинути бізнес. Ліхтарики стануть ідеальним рішенням:

  • для допитливих дітей;
  • дорослої аудиторії.

При бажанні ви зможете вигідно придбати світлодіодні ліхтарики, які завжди будуть під рукою і будуть нагадувати про вас. 

Інструменти під нанесення логотипів: зробіть свою компанію яскравою

Чоловік точно не може встояти перед унікальною колекцією інструментів. Але в цілях реклами на неї може бути нанесений друк. Подібні набори можуть мати різну кольорову гаму, а також форми. Сюди відносять: якісні викрутки, перехідники, будівельні ножі. Можливість здійснити уніфікацію - це ваш унікальний шанс виділити себе без особливих витрат. Набір інструментів для будинку в валізі представлений в окремій коробочці, яка додає виробу солідності. Гравірування не буде згасати або вицвітати при променях. Набір інструменту для будинку в валізі - це відмінне вкладення грошей.

Інструмент, логотип на якому нанесений якісно, ​​повинен бути у кожного господаря, який цінує свій час. Важливо врахувати і те, що тепер вам не потрібно збирати інструмент по частинах. Набагато зручніше купити готовий виріб.

Логотип на інструменті яскравий, помітний, тому ви зможете голосно про себе заявити. Оптимальне наповнення допоможе вам швидко зорієнтуватися на місці та відшукати для виконання робіт тільки те, що необхідно в даний момент. Цей продукт вважається практичним і унікальним, тому так користується попитом.

Перед вами вибір: можете придбати кейс з інструментами, або ліхтарик  - всі вироби допоможуть акцентувати увагу на високий статус підприємства, відмінній якості продукції.

Інструменти та ліхтарики Inspirion

Інструменти та ліхтарики

Друк на інструментах і ліхтариках перетворить звичайні речі в унікальні сувеніри. Прикраса може використовуватись для просування бренду або для додавання індивідуальності презенту. В якості носія можуть виступати запальнички, ножі, рулетки, кишенькові ліхтарики, інструменти. Інструменти і ліхтарики з логотипом можна замовити в будь-якому виконанні. У каталозі інтернет-магазину Deksgroup представлені позиції, що відрізняються дизайном, конструкцією, ціною. Виберіть відповідний під друк на інструментах і ліхтариках і замовте виготовлення товару в необхідній кількості.

ВИДЕО ОБЗОРЫ